Uutuudet

Hemmotteleva ihonhoidon tuotesarja valmistetaan Suomessa
Hemmotteleva ihonhoidon tuotesarja valmistetaan Suomessa

Luin Span Ihonhoidon tuotesarja sisältää puhdistus- ja kosteutustuotteita, jotka saavat voimaa luonnosta. Kaikki tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja ovat vähäallergisoivia ja siksi sopivat useimmille ihotyypeille. Tuotteet tulevat tyylikkäissä ja käytännöllisissä pumppupulloissa, jotka miellyttävät sisustajan silmää. Reilu koko, 400ml, takaa pitkän käyttöiän.

Käsisaippuan ja käsivoiteen vaikuttava ainesosa on ravinne- ja mineraalipitoinen vadelma. Vaahtoava käsisaippua ei kuivata ihoa ja käsivoide imeytyy hyvin iholle jättämättä tahmeaa tuntua. Vadelman tuoksuiset käsituotteet ovat raikkaan virkistäviä.

Suihkusaippuan ja vartalovoiteen vaikuttava ainesosa on kaura. Hemmottelevan silkkimäinen vartalosaippua vaahtoaa ja puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Hyvin imeytyvä vartalovoide kruunaa kokonaisuuden ja lopputuloksena on kauramaitomaisen puhdas ja kosteutettu iho.

Käsinkudotut Touch of Spa -matot kodin jokaiseen tilaan
Käsinkudotut Touch of Spa -matot kodin jokaiseen tilaan

Syksyllä 2016 lanseerattu Touch of Spa-matto sai suuren suosion ja myyntiin loppuun ennen aikojaan. Pehmeä ja käsinkudottu matto on konepestävä ja sopii sisustuksellisesti kodin moneen tilaan. Suuret silmukat tekevät ulkonäöstä ja käyttökokemuksesta ennenkuulumattoman upean. Mattoa on nyt saatavilla kolmessa eri koossa: 60x80cm70x120cm sekä 140x200cm.

Helmenharmaa valloittaa
Helmenharmaa valloittaa

Luin Span vuoden 2017 uutuusväri on helmenharmaa Pearl Grey. Moderni ja ajaton kauniin sävyinen harmaa ripauksella metallinhohtoa on takuuvarma väri, joka sopii erinomaisesti yhteen muiden tuotteidemme kanssa. Pearl Grey –valikoima kattaa Luin Spa Hiuspyyhkeen, käsipyyhkeen sekä uuden pyyhemallin Grandepyyhkeen.

Grandepyyhe - pyyhekokojen aatelinen
Grandepyyhe - pyyhekokojen aatelinen

Erittäin suuri, 100 x 180cm, Grandepyyhe on suunniteltu todellisella nautiskelijalle ja sopii kaikenkokoisille. Tätä kokoa on harvoin saatavilla. Pearl Grey väri toimii sisustuksessa ja Luin Span signature-materiaali tekee pyyhkeen käytöstä todellisen nautinnon.

Bring me the SUNSHINE -kodintuoksut tuovat kesän kotiisi
Bring me the SUNSHINE -kodintuoksut tuovat kesän kotiisi

Vesimelonin ja omenan herkullinen yhdistelmä takaa näihin uutuustuoksuihin tunnelman, joka tuo auringonpaisteen aina kotiisi.

Bring me the Sunshine huonetuoksu on moderni ja tyylikäs tapa piristää kodin tunnelmaa ja yhdessä kesäisen Sunshine tuoksukynttilän kera saat myös aina niin ihanan kynttilänvalon kotiisi.

Pearl Grey Hiuspyyhe - moderni uutuus
Pearl Grey Hiuspyyhe - moderni uutuus

Luin Span Hiuspyyhe on ehdoton Best Seller, joka on jokaisen naisen kätevä apulainen arjessa ja juhlassa. Nepparilla napakasti paikallaan pysyvä hiuspyyhe sopii kaikenikäisille naisille ja tytöille ja myös kaikenpituisille hiuksille. Helmenharmaa hiuspyyhe on erittäin kaunis ja ajaton uutuusväri, joka sopii myös jokakodin sisustukseen.