Sinustako seuraava Luin Spa -kasvo?

Etsimme nyt uusia raikkaita kansainvälisiä kasvoja tuleviin kuvauksiin. Voit olla oman elämäsi huippumalli tai omata jo kokemusta linssin edessä olemisesta. Pääasia, että olet tottunut poseeraamaan kameran edessä ja hymy taipuu sinulta luonnostaan. Etsimme kuvauksiin pääasiassa n. 25-35 vuotiasta nais- ja miesmallia, sekä n. 45-50 vuotiasta nais- ja miesmallia, mutta inspiroidumme ihmisistä ja oikean henkilön löytyessä ikähaarukalla ei ole väliä.

Kuvaukset järjestetään 8.-9.6.2017 Tampereella sekä ulko- että sisätiloissa. Kuvia tullaan käyttämään Luin Span markkinointi- ja viestintämateriaaleissa Suomessa ja ulkomailla. Luin Spa omistaa kaikki oikeudet kuviin.

Jos kiinnostuit, niin lähetäthän meille hieman tarinaa itsestäsi kera kuvien, mittojen sekä yhteystietojesi osoitteeseen mari.luodes@luinspa.fi. Voit myös tiedustella lisää kuvauksista joko edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta 0503950683. Teemme valinnat kuvattavista malleista toukokuun loppuun mennessä ja ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.